Økonomi

Som patient er det vigtigt, at tandlægen giver dig den bedst tænkelige indsigt i de behandlinger, du står over for at skulle have udført, og hvad de økonomiske konsekvenser vil blive. På den måde ved du altid, hvad prisen for et behandlingsforløb på klinikken bliver, før behandlingerne overhovedet igangsættes. Det mener vi, er den eneste rigtige måde at gribe den økonomiske side af sagen an på.

Tandlægepriser

Du er velkommen til at læse mere om vores tandlægepriser her på hjemmesiden. Klik dig frem i menuen til venstre og se, hvad de forskellige tandlægebehandlinger koster.

Tilskud til tandlægeregning

Udover tandlægepriserne kan du også se, hvilke muligheder du har for at opnå tilskud til tandlægeregningen både med og uden et medlemsskab af Sygeforsikringen Danmark.

Finansiering

Hos Skovlunde Tandklinik tilbyder vi at finansiere din tandbehandling. Med en finansiering kan du betale din tandlægeregning i små bidder over flere måneder til en attraktiv rente. Ønsker du at finansiere din tandbehandling, kan du med fordel kontakte os for at høre nærmere om mulighederne.