Om klinikken i skovlunde

Skovlunde Tandklinik er en moderne klinik med engagerede, dygtige og imødekommende medarbejdere beliggende i Ballerup Skovlunde området lige ved Skovlunde Station. Udover de gode bus- og togforbindelser finder du P-pladser med fire timers fri parkering lige udenfor tandlægeklinikken, husk blot at stille p-skiven. Vi er specialister indenfor implantater samt al tandlæge kirurgi og udfører derudover alle former for forebyggende tandpleje, tandrestaureringer og erstatninger for manglende tænder.

Er du patient på vores klinik, kan du på denne hjemmeside holde dig orienteret om, hvad der sker på klinikken og få uddybende information – eksempelvis om en kommende behandling, som du overvejer at gå i gang med.

Er du endnu ikke patient på Skovlunde Tandklinik, håber vi at kunne give dig et indtryk af vores tandlægeklinik i Ballerup Skovlunde på denne hjemmeside. Et mere fyldestgørende indtryk får du naturligvis ved at besøge os. Det gør du ved at kontakte os ved brug af kontaktformularen her på hjemmesiden eller ved at ringe til os. Telefonnummeret finder du i kolonnen til højre. Du er også altid velkommen til at kontakte vores tandlæger, såfremt du blot ønsker information eller har et konkret spørgsmål.

I menuen finder du vores tandlægepriser, tilskudsmuligheder og de forskellige tandbehandlinger, vi udfører på klinikken i Ballerup Skovlunde området. Vælger du behandlinger, kan du efterfølgende vælge den konkrete behandling du ønsker at læse om, eller finde prisen i menuen under økonomi.

Vi glæder os til at se dig og behandle dig godt.

Med venlig hilsen Skovlunde Tandklinik – din tandlæge i Ballerup Skovlunde