Facts om tandlægeklinikken

Skovlunde Tandklinik har tre behandlingsrum og en sterilisation, hvor alle vore instrumenter og boremaskiner rengøres og steriliseres i vacuumautoklave. Vores reception byder alle vore patienter velkommen og holder styr på alle dagens tider og aftaler.

Nemt at finde og tilgængelig for alle

Du finder nemt Skovlunde Tandklinik, som ligger ganske tæt ved Skovlunde Station. Kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder lige udenfor tandlægeklinikken, og gangbesværede patienter har gode adgangsforhold til klinikken, da den ligger i stueetagen.

Gratis parkering

Vi har alle en interesse i at overholde de tandlægetider vi aftaler sammen. På flere tandlægeklinikker kan det at komme af med bilen imidlertid risikere at spænde ben for, at man når frem til tiden hos sin tandlæge. Til gene for begge.

På Skovlunde Tandklinik slipper du som regel for denne udfordring, da vi har en del parkeringspladser lige uden for døren. Som patient hos os er der fri parkering i op til 4 timer under dit tandlægebesøg, husk blot at stille p-skiven.

Bus og tog til tandlæge

Skovlunde Tandklinik i Ballerup Skovlunde området ligger særdeles centralt, hvis du bruger offentlige transportmidler. Da Skovlunde S-Station ligger lige skråt over for klinikken, er der både gode tog- og busforbindelser, når du skal til tandlæge.

Læs mere om busforbindelser og tider på Movia hjemmeside >. Læs mere om togforbindelser og tider på DSB’s hjemmeside, Rejseplanen >