Filosofien bag Skovlunde Tandklinik

På Skovlunde Tandklinik tilbyder vi at hjælpe dig til sunde flotte tænder livet igennem ved at pleje dem regelmæssigt og behandle dem, når der er behov for det. Klinikken råder over branchens bedste og mest opdaterede udstyr, men vigtigst af alt, så er vi en gruppe engagerede, erfarne medarbejdere, der synes det er spændende at gå på arbejde. Vores mål er at give dig den bedst mulige oplevelse ved hvert besøg på klinikken.

Hos tandlægerne på Skovlunde Tandklinik kan du altid forvente en personlig service og et behandlingsforløb, der er personligt og skræddersyet til netop dig. Vi ønsker ikke at fremstå som selvhøjtidelige. Ved besøg på klinikken vil du derfor opleve en afslappet atmosfære med kommunikation i øjenhøjde og et smil på læben.

Har du tidligere oplevet ubehag ved at gå til tandlæge – der måske endda har udviklet sig til tandlægeskræk – så tager vi gerne hensyn til det. Det skal alt i alt være rart og trygt at komme hos os – det håber vi også, at du vil opleve.

Vi udfører en lang række forskellige tandbehandlinger her på tandlægeklinikken:

Plastfyldninger, porcelænskroner, guldkroner, tandimplantater, blegninger m.v. De kosmetiske tandbehandlinger finder du information og beskrivelser af under kosmetisk tandpleje. De øvrige tandbehandlinger vælger du i menuen.

Vi håber at du finder det du søger – hvis ikke så er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail. Du finder vores telefonnummer og adresse til højre her på siden.