Digital tandlægeklinik

En tandlæges arbejde handler om faglig dygtighed og opdateret viden indenfor de forskellige tandlægefaglige områder. Men det handler i høj grad også om at have det bedst mulige udstyr, som teknologien byder på i dag. På vores tandlægeklinik følger vi til stadighed den nyeste udvikling og anvender de forskellige digitale hjælpemidler, der kan gøre behandlingen nemmere og mere sikker.

I dag fremstår Skovlunde Tandklinik derfor som en topmoderne digitaliseret klinik. Det betyder blandt andet, at vi benytter digital journalisering og digitale røntgenbilleder. Ved at bruge digitalrøntgen frem for konventionel røntgen påfører vi naturen færre kemikalier.

Som patient betyder vores digitalisering, at du vil opleve en hurtigere behandling, en bedre og endnu mere sikker diagnostik og desuden modtage en mindre stråledosis end ved behandling med konventionel røntgen.

Som et led i bestræbelserne på at gøre behandlingerne så behagelige som muligt for vore patienter, vil vores næste tiltag indenfor digitalisering være digitale aftryk i forbindelse med krone- og brobehandlinger.