Se vores lille video herover om Invisalign på kun 6 min.

Indsend dit telefonnummer for at bestille tid til en Invisalign behandling.

SMIL HELE VEJEN – MED INVISALIGN

Med Invisalign er det ikke noget problem at opnå det smil, du altid har drømt om – og så påvirker det næsten ikke din hverdag.

Når du begynder din Invisalign behandling, vil du bære hvert sæt af de specialfremstillede skinner i to-ugers intervaller. I takt med at du udskifter skinnerne, vil dine tænder bevæge sig lidt efter lidt og gradvist bevæge sig mod det forventede slutresultat.

Under behandlingsforløbet går du til regelmæssig kontrol hos din Invisalign tandlæge for at sikre, at behandlingen går som planlagt.

EN INVISALIGN BEHANDINGSPLAN
– LAVET SPECIELT TIL DIG

Før der kan udarbejdes en behandlingsplan, vil vi tage et aftryk af tænderne for at undersøge, om de kan rettes ved hjælp af Invisalign-systemet. Når dette er bekræftet, vil en detaljeret behandlingsplan blive udarbejdet via ClinCheck®, vores virtuelle 3D-behandlingsplan.

ClinCheck® viser den serie af bevægelser, dine tænder forventes at gennemgå i løbet af behandlingen – så du kan se, hvordan dine tænder forventes at se ud ved afslutningen af din Invisalign behandling, før den begynder.

FØR

EFTER

SÅDAN FOREGÅR INVISALIGN
BEHANDLINGEN

Tandretning med Invisalign tager mellem 4 måneder og op til 2 1/2 år afhængig af tændernes skævhed. Nedenfor kan du læse om behandlingen i detaljer:

1. FORUNDERSØGELSE

​For at undersøge om Invisalign er det optimale redskab til at rette dine tænder, skal du komme til en forundersøgelse på vores klinik. Normalt koster en forundersøgelse 1.000,- kr., men hvis du indsender dit telefonnummer, vil du blive ringet op for booking af tid, og du vil så få et gavekort til en gratis forundersøgelse. Gavekortet er uforpligtende – der er ingen krav om, at du skal gennemføre Invisalign behandlingen, du sikre dig blot en gratis forundersøgelse.

2. ANALYSE OG AFTRYK

​Hvis forundersøgelsen forløber tilfredsstillende, booker du en ny tid, hvor vi tager aftryk af dine tænder samt fotos af dit ansigt og tænder samt nogle røntgenbilleder. Disse informationer sendes til Invisalign i USA, som udarbejder en personlig 3D model af dine tænder.

3. GENNEMGANG OG GODKENDELSE

​Efter 1–2 uger mødes vi igen, og du præsenteres for en 3D-film, der tydeligt viser, hvordan dine tænder rettes, og du for et klart billede af slutresultatet. Her fortæller vi dig desuden hvor lang tid din Invisalign behandling vil tage og hvad den vil koste. Det er først herefter, at du beslutter dig for, om du vil gennemføre behandlingen.

4. UDLEVERING AF SKINNER

​Invisalign i USA producerer nu en række næsten usynlige tandskinner der er designet personligt til dit tandsæt. Du får udleveret skinnerne, som du skal skifte hver 14. dag. Vi mødes til kontrol ca. hver 6. – 8. uge, hvor du så får udleveret de næste skinner.

5. AFSLUTNING OG FEJRING

​Når behandlingen er afsluttet mødes vi og ser på det flotte resultat sammen. Vi tager fotos af dig, så både du og vi kan se før-og-efter resultatet. Nu er dine tænder rettet helt ud, dit nye tandsæt er permanent og kræver ikke yderligere justeringer.

HVAD KOSTER INVISALIGN?

Tandretning med Invisalign koster mellem kr. 17.000 kr og 45.000 kr alt afhængig af, hvor skæve dine tænder er. Vi tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank en rente- & gebyrfri finansiering af behandlingen. Du kan her vælge at betale over 10 eller 20 måneder med 0% i rente. Forundersøgelse koster 1.000 kr.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG 🙂

Med venlig hilsen

Skovlunde Tandklinik
Jørgen Walin
Lundebjerggårdsvej 2, st. tv.
2740 Skovlunde